available languages: Auto Huren Finland Finland Car Rental Finland Finland Autovermietung Finnland Finnland Biluthyrning Finland Finland Alquiler Coches Finlandia Finlandia Location Voiture Finlande Finlande Auto a Noleggio Finlandia Finlandia Aluguer Carros Finlândia Finlândia Bilutleie Finland Finland Autovuokraamo Suomi Suomi Billeje Finland Finland
AIRPORT DESK
Om Airport Desk

Airport Desk bestræber sig på at informere sine gæster så meget som muligt om en lang række hyppigt anvendte lufthavne. Vi har svarene på ofte stillede spørgsmål, såsom: “Hvordan tager jeg dertil? Ligger et hotel der? Hvor meget koster en taxa?”.

Ud over oplysninger om lufthavne, vi har også udarbejdet et overblik i vores ressourcer register over nyttige links til internetsider, som kan være nyttige. Alle kommentarer, både positive og negative, er velkomne. For at skrive kommentarer kan du bruge vores Kontakt side.

Home button Airports button Resources button Contact button

Biludlejning Finland

Lede efter en udlejningsbil i Finland?

EasyTerra Biludlejning

www.easyterra.dk

Biludlejning i Finland

Generel information og regler

For at leje en bil, skal du være mindst 20 år gammel (alder kan variere fra bil kategori), og have haft dit kørekort i et år. Et gebyr for ung chauffør under 25 år kan opkræves.

Sikkerhedssele er obligatorisk, og børn på børn på op til 3 år skal sidde på et børnesæde (eller med bælte hvis et børnesæde er utilgængeligt). Hastighedsgrænser i Finland er som følger: By 31mph/50km/t, landeveje 62mph/100km/t og motorveje 74mph/120km/t.

Der køres på højre side af vejen, og forlygterne skal være tændt hele tiden. Anvendelsen af mobiltelefon under kørsel er strengt forbudt, der skal sørges for anvendelsen af håndfrie telefon.

Kørsel i Finland med udlejningsbil

Finland har en relativt lav befolkning (cirka 5 millioner), og kørsel langs de rolige, fredfyldte landeveje er en sand fornøjelse. I de fleste regioner er små bugtende veje strategisk bygget op omkring de mange søer for at komme fra et sted til et andet sted.

Jo længere nordpå, jo færre veje er der. Helsinki ligger stik sydpå. Nordøst for Helsinki, omkring 300 kilometer, finder du den fortryllende region Punkaharju. Her er skoven og søerne dejlige, og bebyggelser er sjældne. Stentegninger fra bronzealderen blev fundet i denne region.

Desuden er Lapland et besøg værd, selvom denne provins (og regionen) ligger en lang køreture fra Helsinki. Afstanden mellem Helsinki og Laplands hovedstad, Rovaniemi, er omkring 700 kilometer. Når du beslutter dig for at køre denne tur, er et ophold og overnatning i Kuopi nødvendige, Kuopi er den største by i det østlige Finland.

Udleje en bil i Finland

I Helsinki-Vantaa Lufthavn kan findes følgende biludlejningsselskaber: Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

En anden mulighed er at booke din udlejningsbil gennem EasyTerra, et selskab der sammenligner priserne fra de lokale biludlejningsfirmaer for din bekvemmelighed.

Lufthavne in Finland

Helsinki-Vantaa Lufthavn Helsinki-Vantaa Lufthavn  (Helsinki)
Tampere Lufthavn Tampere Lufthavn  (Tampere)

-> Airport Desk B.V. is registered at the Chamber of Commerce Leeuwarden, The Netherlands, no. 01165675