available languages: Auto Huren Milaan Italië Car Rental Milan Italy Autovermietung Mailand Italien Biluthyrning Milano Italien Alquiler Coches Milán Italia Location Voiture Milan Italie Auto a Noleggio Milano Italia Aluguer Carros Milão Itália Bilutleie Milano Italia Autovuokraamo Milano Italia Billeje Milano Italien
AIRPORT DESK
Om Airport Desk

Airport Desk bestræber sig på at informere sine gæster så meget som muligt om en lang række hyppigt anvendte lufthavne. Vi har svarene på ofte stillede spørgsmål, såsom: “Hvordan tager jeg dertil? Ligger et hotel der? Hvor meget koster en taxa?”.

Ud over oplysninger om lufthavne, vi har også udarbejdet et overblik i vores ressourcer register over nyttige links til internetsider, som kan være nyttige. Alle kommentarer, både positive og negative, er velkomne. For at skrive kommentarer kan du bruge vores Kontakt side.

Home button Airports button Resources button Contact button

Biludlejning Milano

Lede efter en udlejningsbil i Milano?

EasyTerra Biludlejning

www.easyterra.dk

Biludlejning i Milano

Generel information om Milano

Milano har to internationale lufthavne. Malpensa ligger omkring 50 kilometer fra Milanos centrum. Du kan nemt komme til byen med bil. Fra lufthavnen tag først SS-336 til Busto Arsizio. Dér forbindes vejen med A8 (Autostrada A8 Laghi), som fører til Milano.

Linate Lufthavn er meget tættere på byen (7 kilometer), og bruges primært af indenrigs- og europæiske fly. Lufthavnen har fremragende vejforbindelser til Milano og andre steder i Italien. Fra Milanos centrum tag Via XXII Marzo og Viale Corsica til den østlige del af byens ringvej (Tangenziale Est). Frakørslen "Linate" er tydeligt angivet. 

Bergamo (Orio al Serio) International Lufthavn ligger 45 kilometer nordøst for Milano, og bruges primært af lavprisflyselskaber. Lufthavnen ligger langs hovedvej A-4, som forbinder Milano til Venedig.

Udflugter med din udlejningsbil 

Milano er en fascinerende by med mange seværdigheder, men der er også masser af at se og at lave omkring Milano. Lej en bil i Milano for at besøge disse attraktioner. Her er nogle forslag. 

Milano ligger tæt på de store italienske søer: Lago Maggiore, Comosøen og Luganosøen. Ikke kun søer, men også deres omkringliggende byer og landsbyer er et besøg værd. Naturligvis besøges alle disse steder nemmest, hvis du lejer en bil.

Comosøen ligger omkring en times kørsel fra Milano. Der er en vej rundt om søen, der følger den gamle Strada Regina. Nogle højdepunkter omkring søen er: Byen Como med en stor katedral, Bellagio der byder på spektakulære udsigter, Santa Maria del Tiglio i Gravedona med et ottekantet klokketårn, hulerne i Lario, som blev brugt som vinkældre og det middelalderlige borg Vezio i nærheden af Varenna.

Gardasøen, nordvest for Milano, er let tilgængeligt med bil. Besøg den livlige by Desenzano del Garda. Se på de smukke kalkmalerier i Villa Bettoni Bogliaco og se på de arkæologiske fund på museet på fæstningsbyen Torri del Benaco.

Monza er mest kendt for sit Formel-1 løb. Men vidste du, at denne bane ligger på en smuk park? Det bliver meget befærdet om weekenden. Hvis du endnu ikke er træt af shopping i Milano, har Monza en stor gågade. Det har også en katedral, hvor den såkaldte Corona Ferrea holdes. Denne langobardernes krone har en smedejerns cirkel på indersiden. Ifølge historien kommer denne metal fra et søm af Jesu kors. Monza ligger 15 kilometer nordøst for Milano, og er let tilgængeligt med bil: Tag A4 nord, frakørslen "Monza" er tydeligt angivet.

Leje en bil i Milano

Du kan afhente din bil i Malpensa, Linate og Bergamo Lufthavn, på hovedbanegården i Milano og fra byens forskellige afdelinger. Trafikken i Milanos centrum er meget travlt. Du bliver også nødt til at betale for at få lov til at køre dér. Men for ture rundt i området, er en bil perfekt.

Lufthavne in Italien


-> Airport Desk B.V. is registered at the Chamber of Commerce Leeuwarden, The Netherlands, no. 01165675