available languages: Hotels Flughafen Helsinki Hoteller Helsinki-Vantaa Lufthavn Hotels Helsinki-Vantaa Airport Hoteles Aeropuerto Helsinki-Vantaa Hotellit Helsinki-Vantaan Lentokenttä Hôtels Aéroport d'Helsinki-Vantaa Alberghi Aeroporto di Helsinki-Vantaa Hotels Helsinki-Vantaa Airport Hoteller Helsinki Lufthavn Hotell Helsingfors-Vantaa flygplats
AIRPORT DESK
Adresser

Helsinki-Vantaa Airport
P.O. Box 29
FIN-01531 Vantaa
Finland

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: HEL
ICAO lufthavnskode: EFHK

Kontakt

Telefon: +358(0)982 771
E-mail: klik her


Home button Airports button Resources button Contact button

Hoteller Helsinki-Vantaa Lufthavn

Lede efter et hotel på Helsinki-Vantaa Lufthavn?

Booking.com

www.booking.com

Hoteller i Helsinki

Hoteller i Helsinki-Vantaa Lufthavn

Der er to hoteller i Helsinki Lufthavn, Hilton Helsinki Lufthavn Hotel og Hotel GLO. Andre hoteller i nærheden af lufthavnen er Ramada Hotel Lufthavn, Holiday Inn Garden CourtComfort Hotel PilottiCumulus Lufthavn Hotel og budgetvenlige Bonus Inn.

Hoteller i Helsinkis bycentrum

Senatet Torv udgør Helsinkis centrum. Lige vest for torvet er der en klynge af hoteller, de fleste af dem i den høje prisklasse. Der er for eksempel det luksuriøse Hotel Kämp (ved siden af det fornemme shoppingscenter af samme navn), designhotellet GloSokos HotelCumulus Hotel Kaisaniemi og Hotel Arthur. Du kan også udleje luksuslejligheder gennem City Apartments. En billigere løsning i dette kvarter er Gasthaus Omapohja (ingen hjemmeside).

Helsinki er design byen, og derfor er der ingen mangel på designhoteller. Hotel Klaus K var byens første designhotel, og nogle hævder, at det er det eneste rigtige designhotel. I nærheden af havnen ligger det ny Haven Hotel. En billigere løsning indenfor et stenkast fra det såkaldte Design Distrikt, er Hostel Erottajanpuisto.

Eurohostel er den største (og en af de billigste) vandrehjem i Helsinki. Det ligger i nærheden af den berømte Uspenski katedral. Andre billige muligheder er Hostel Suomenlinna (nær fortet af samme navn), og Stadion Hostel på det olympiske stadion, nord for byens centrum. 

Selvbetjeningshotellerne i Omena, der ikke har nogen reception og som kun bookes via internettet, er en særlig mulighed for budget rejsende. Der er tre Omena Hoteller i Helsinki.

-> Airport Desk B.V. is registered at the Chamber of Commerce Leeuwarden, The Netherlands, no. 01165675