Transport

Lokal transport

Tog

Der er endnu igen togforbindelse til Kairo Lufthavn, men en undergrundsbane linje, som vil forbinde lufthavnen med Mohandesin station (i Giza) i 2012, er ved at blive bygget.

Bil og bus

Kairo International Lufthavn 22 kilometer nordøst for den egyptiske hovedstad. Indtil for nylig var infrastrukturen helt utilstrækkelig, men situationen er blevet væsentligt forbedret siden åbningen af en ny betalingsvej. Fra Kairos ringvej er lufthavnen let tilgængelig med en udlejningsbil. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Adskillige busser forbinder lufthavnen med den egyptiske hovedstad. For turister er lettest at køre med pendulbussen. Denne bus kører til Heliopolis, Nasr City, Cairo Center, Giza, Mohandesin, Zamalek, Maadi og pyramiderne. I Ankomsthallerne i Terminal 1 og 3 kan du købe en busbillet (tlf.: +20(0)2 2265 3938).

Biludlejning Kairo Lufthavn

Du kan udleje en bil i Ankomsthallerne i Terminal 1 og 3. Seks biludlejningsfirmaer er til stede i Kairo Lufthavn: Avis, Budget, Europcar, J Car, Hertz og Thrifty. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Der holder mange taxaer uden for Ankomsthallen, men allerede inde i terminalen vil du blive kontaktet af chauffører, der lover en 'god pris'. Selvom nogle gange dette er tilfældet, må du hellere først undersøge de nuværende priser. For eksempel kan du spørge en egyptisk rejsende. Du kan også bestille en taxa online på forhånd gennem Cairo Taxi. Turen til Kairos centrum tager 30-60 minutter, afhængig af trafikken. 

Lufthavnsparkering 

Der er store parkeringspladser uden for Terminal 1 og 3. Du betaler 5 egyptiske punds per time. Der er et parkeringshus i nærheden af Terminal 2.