Billeje Kenya

Biludlejning i Kenya

Generel information og regler

Når emnet for færdselsregler opstår i en samtale, kommer man til at tænke på 'ingen'. Minimumsalderen for biludlejning i Kenya er rimelig høj, 23 år. Nogle biludlejningsselskaber anvender endda et 25 års krav.

Der køres på venstre side af vejen, og ofte er hastighedsbegrænsninger irrelevante. Husk, at overdreven kørsel er en farlig kombination, og en god grund til udstedelse af bøder fra stolte politifolk. 

Det kan betale sig at være opmærksomt på detaljer, ligesom smadrede dele ofte ødelægger det sjove i løbet af en tur. En dyrere udlejningsbil VIL tage dig videre og ER mere pålidelig i Kenya.  

Kørsel i Kenya med en udlejningsbil  

Nationalparkrene i Kenya er åbne for besøgende med bil, selvom god forberedelse er nødvendig. Overnatning i parkerne er kun tilladt i hytter og under tilsyn af tour operatører. Tilfældig kørsel ind i en park og så sætte et telt op, er strengt forbudt, og endnu vigtigere, meget farlig. Utilfredshed regerer landet lige siden uafhængigheden fra den tidligere britiske koloni. Derfor anbefales det at hyre en chauffør til din udlejningsbil.  

Nabolande kan tilgås nemt, selvom bilister rådes til ikke at krydse ørkenen mod nord. Bevæbnede konvojer er de eneste tegn på trafikken i denne region. At rejse til Etiopien er nemt gennem byen Moyale; Uganda kan nås gennem Busia og Tanzania gennem Namanga.

Der er en rigelig mængde af nationalparker i Kenya. En halv time fra Nairobi ligger Nairobi National Park, en anden dejlig park er Lake Nakuru National Park. Her finder du over 400 fuglearter, løver, leoparder, giraffer, næsehorn og meget mere. Denne park kan også nås indenfor 30 minutter. 

Udleje en bil i Kenya

Når du arrangere biludlejning, er mulighederne i lufthavnen rigeligt. Mange store biludlejningsselskaber ligger her. Du kan gøre brug af Avis, Budget, Europcar og Hertz.

En anden mulighed er at reservere en bil gennem EasyTerra. Denne organisation sammenligner priserne for lokale virksomheder for din bekvemmelighed.