Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Antananarivo Lufthavn.

Bil og bus 

Antananarivo Lufthavn ligger 14 kilometer nord for hovedstadens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen følger du Rue Docteur Joseph Raseta mod nord. Det forbindes med motorvej 4, hvor frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Der er regelmæssige busforbindelse mellem lufthavnen og Antananarivos centrum. Hilton Hotel har også en pendulbus forbindelse med lufthavnen. 

Biludlejning Antananarivo Lufthavn

I ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Forskellige udlejningsfirmaer er til stede i Antananarivo Lufthavn, herunder nogle af de lokale, men også internationale udbydere som Avis, Budget og Hertz.

Taxa

Der holder taxaer uden for ankomsthallen. Prisen for en tur til Antananarivos centrum kan variere betydeligt, afhængigt af dine forhandlingsevner. Ligegyldigt hvilken pris, man bliver enige om, så sørg for at blive enige i utvetydige vendinger!

Lufthavnsparkering 

Der er en parkeringsplads uden for terminalen. Der er ingen særskilte steder for korttids- eller langtidsparkering, som vi absolut fraråder dig at lade din udlejningsbil her om natten.