Transport

Lokal transport

Tog

Under Ankomsthallen er der en togstation. Der er en service en gang i timen til centrummet af Casablanca, og derefter til Mohammédia, Rabat, Salé og den industrielle by Kénitra, en togbillet til Casablanca koster 50 dirham i første klasse eller 35 dirham for anden klasse. For yderligere information, besøg hjemmesiden Office National des Chemins de Fer.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 30 kilometer sydøst for Casablanca, langs hovedvejen til Marrakech, som, nord for byen, forbinder til Casablanca-Rabat motorvejen. Fra centrummet af Casablanca følger du skiltene til Settat. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Busselskab CTM opretholder en regelmæssige forbindelse mellem lufthavnen og centrummet af Casablanca, rejsetiden tager cirka en time. For yderligere information (tlf.: +212(0)522 361 304).

Biludlejning - Casablanca Mohammed V Lufthavn

I Ankomsthallen er der mange skranker for biludlejningsselskaber, internationale kæder, der er repræsenteret, er: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty. Du kan også bestille en udlejningsbil i forvejen på EasyTerra, som giver en sammenligning af flere udbydere.

Taxa

Foran Ankomsthallen er der masser af taxaer, disse er de såkaldte grands taxaer (hvid farve), som er langt dyrere end petit taxaer (rød farve), der kun må køre i byen. Der er et skilt med de officielle priser, men næsten hver taxachauffør forsøger at få mere. En tur til centrummet af Casablanca koster omkring 250 dirham.

Lufthavnsparkering

Foran terminalbygningen er der en stor parkeringsplads med plads til korttidsparkering og langtidsparkering. Information om parkeringspriser er ikke tilgængelig.