Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen.

Bil og bus

Lufthavnen ligger langs vejen fra Windhoek til Gobabis (B6), som også kaldes Trans-Kalahariweg. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Busser afgår fra Afgangshallen til den kombinerede taxi- og busstation på Independence Avenue i centrummet af Windhoek. Der er også en direkte forbindelse med Eros Lufthavn til flyvninger i Namibia. Ligesom for taxaer, er buspriser tydeligt angivet.

Biludlejning - Windhoek International Lufthavn

Der er skranker i Ankomsthallen for biludlejningsselskaber: Avis, Budget, Europcar, Hertz og Imperial. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder uden for Ankomsthallen. Du kan købe en billet i forvejen på en fast pris. Priserne for de forskellige destinationer er afgivet på en tavle. De officielle taxaer kan genkendes af en stor rektangel med et nummer. Det er bedre at bruge disse officielle taxaer. I Central Hallen vil mange taxachauffører forsøge at tale til dig. Accepter ikke deres forslag!

Lufthavnsparkering

Der er tre forskellige parkeringspladser: For korttidsparkering, for længere parkering og til langtidsparkering, det sidste område er i skygge og er beskyttet, hvis du parkere for mere end fem timer, rådes du til at parkere din bil der.