Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Seychellerne International Lufthavn. De nærmeste hoteller er La Roussette (tlf.: +248 376 245), et simple gæstehus med hytter; luksus resortet Wharf Hotel & Marina (tlf.: +248 670 700). Da Seychellerne ikke er store, er alle hoteller faktisk beliggende i nærheden af lufthavnen. Nogle andre hoteller på østkysten (hvor lufthavnen ligger) er Le Relax Hotel (tlf.: +248 382 900) Chalets d'Anse Forbans (tlf.: +248 4366 111) og Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort and Casino (tlf.: +248 287 287). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Seychellerne International Lufthavn tilbyder et rimeligt udvalg af butikker. Der er en stor toldfri butik, og der er også butikker, der sælger lokale specialiteter som likør (den berømte Coco d'Amour!) og kunst af lokale kunstnere. Der er også to guldsmedbutikker. Angående spise- og drikkefaciliteter, er der en restaurant og nogle (snack) barer.

Bagage

Du kan ikke opbevare din bagage i Seychellerne International Lufthavn. For tabte og fundne genstande, skal du henvende dig til informationsskranken.

Information

I Ankomsthallen i den internationale terminal er der er en informationsskranke til henvendelser om lufthavnen. Skranken giver også turistinformation. 

Forretning

Ud over en VIP-lounge, der tilbyder basale faciliteter som fax og fotokopiering, tilbyder lufthavnen ikke business faciliteter. Disse faciliteter udbydes af Berjaya Beach Resort (se Hoteller), som for eksempel har møderum og (ret små) konferencelokaler til rådighed.

Faciliteter for handicappede

Seychellerne International Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset toiletter.

Andre servicer

For at veksle penge og andre finansielle tjenester, kan du henvende dig til tre pengeinstitutter: Barclays Bank, MCB Seychelles og Nouvobanq. Der er også nogle hæveautomater spredt rundt om i terminalen.