Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen i Tunis.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 7 kilometer nordøst for Tunis. Kørselsvejledning til lufthavnen er angivet så tidligt som muligt i byens centrum, rejsetid er 15-30 minutter, afhængig af trafikken.

SNT buslinje 35 kører hver 30 minutter til centrummet af Tunis, en billet koster mindre end 1 dinar. Jo mere luksuriøse TUT busser er, lidt dyrere er det. Lidt over en dinar og kører hvert 15 minutter.

Biludlejning

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber: Avis, Budget, Hertz og Sixt. Der er også mange lokale virksomheder, men sørg for, at alle skatter og afgifter er inkluderet i lejeprisen, og at bilen er i god stand. Du kan også bestille en udlejningsbil i forvejen på EasyTerra, som giver en sammenligning af flere udbydere.

Taxa

På taxaholdeplads holder der taxaer med taxameter. Du skal sørge for at føreren sætter taxameteren! En tur til byen skulle koste 5.00 dinarer - i henhold til taxameteren, men taxachauffører forsøger ofte at få flere penge. Der er et ekstra gebyr for bagage, og efter 21:00 er der 50 % tillæg. Reagerer ikke på 'tilbud' fra taxachauffører i Ankomsthallen!

Lufthavnsparkering

Foran terminalbygningen er der en parkeringsplads med 2.500 pladser. Prisen er 0,65 dinarer for de første 12 timer, og efter det 3.00 dinarer per dag.