Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen.

Bil og bus

Ho Chi Minh City Lufthavn ligger i byens vestlige forstæder, kun 6 kilometer fra byens centrum. Fra byens centrum kan du komme til lufthavnen gennem Nam Ky Khoi Nghia Road, som bliver til Nguyen Van Troi Road, der fører direkte til lufthavnen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. Husk dog på, at der kan være meget trafik i Ho Chi Minh City. Uden for myldretiden tager dig 20 minutter fra byens centrum til lufthavnen; i myldretiden kan rejsetiden tage mere end en time.

To busser kører til Ho Chi Minh City; en tur til byens centrum koster 3000 dong. En minivan kan være billigere, når du rejser i en gruppe.

Biludlejning Ho Chi Minh Lufthavn 

Officielt er der ingen biludlejningsfirmaer til stede i lufthavnen. Der er udlejningsfirmaer i byen. I og omkring terminalen vil du blive kontaktet af folk, der udlejer biler med chauffør. Pålideligheden af disse mennesker diskuteres ofte. Hvis du accepterer, er du seriøst nødt til at forhandle om prisen.

Taxa

Uden for terminalen er der en enorm mængde af officielle og uofficielle taxaer. To pålidelige selskaber er Vinasun Taxi (tlf.: +84(0)8 272 727) og Mai Linh Taxi (tlf.: +84(0)8 38 262 626).

Lufthavnsparkering 

Der er en parkeringsplads over for terminalens indgang. Du kan roligt parkere din bil her for en kort periode, men ikke efterlade bilen her om natten. Lufthavnen påtager sig, ærligt talt, intet ansvar for biler, der bliver parkeret her.