Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen.

Bil og bus

Phnom Penh Lufthavn ligger omkring syv kilometer vest for byen centrum. Fra byen følger du Confederation de la Russie (Russisk Boulevard), som bliver til National Road 4 (retning af Sihanoukville), umiddelbart før krydset med National Road 3 i retning af Kampot, lufthavnen er placeret på venstre hånd.

Der er ingen busforbindelser til lufthavnen, Phnom Penh har ingen bybusser.

Biludlejning - Phnom Penh International Lufthavn

Der er biludlejningsselskaber i lufthavnen. Der er ingen internationale virksomheder i hele Cambodja. Der er kun de lokale virksomheder, der normalt lejer biler med chauffør.

Taxa

Der holder taxaer foran Ankomsthallen. Der er en fast pris på USD 9.00 til alle steder i centrummet af Phnom Penh. For nylig er der indført motortaxaer (tuktuks) i lufthavnen, som opkræver lavere priser, USD 5.00 til USD 7.00. Knallert taxaer er ikke tilladt at samle passagerer op i lufthavnen, men du kan tage til udgangen og tage en. En knallert taxa koster USD 2.00-USD 3.00, men de vil begynde med at kræve mere.

Lufthavnsparkering

Foran terminalbygningen er der en stor parkeringsplads, prisen for den første halve time er 1.500 riel, hvorefter den er 1.000 riel per halv time.