Transport

Lokal transport

Tog

I Ankomsthallen i Terminal 2 er der en skranke, hvor du kan købe billetter til Mumbai metro. Du kan nå Mumbai CST (tidligere Victoria) og Churchgate Station med tog. Der er planer om en direkte metro til lufthavnen.

Bil og bus

Indenrigsterminalen ligger 26 kilometer nord for Mumbai, den Internationale Terminal ligger 4 kilometer længere væk. Ruten til lufthavnen er klar angivet langs alle nord bundet veje fra Mumbai.

I Ankomsthallen i Terminal 2 er der en skranke, hvor du kan købe billetter til langdistancebusser, til forskellige destinationer i de omkringliggende områder i Mumbai. Foran Ankomsthallen er der busforbindelser til forskellige destinationer til Mumbai. Der er også en pendulbus til Air India bygningen på Nariman Point.

Biludlejning - Mumbai Chhatrapati Shivaji International Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for private biludlejningsselskaber. De tilbyder kun biler med chauffører.

Taxa

Foran Ankomsthallen holder en masse taxaer. Du kan købe en billet i forvejen på en skranke i terminalen In front (tlf.: +91(0)22 2682 9922) for en taxa med air condition, som koster omkring tre gange så meget som en taxa uden airacondition. Hvis du ikke køber en forudbetalt billet, skal du sørge for taxachaufføren tænder hans taxameter! Turen til centrummet af Mumbai kan tage 90-120 minutter! Herudover er der også motoriserede rickshaws til rådighed.

Lufthavnsparkering

I øjeblikket er der 3.600 parkeringspladser i Mumbai Lufthavn, men antallet vil stige betydeligt, når arbejdet på terminalerne er afsluttet. Parkeringspladser, som ligger nærmest fra terminalerne koster 120 rupier i op til fire timer, de billigere parkeringspladser koster det halve af dette beløb.