Transport

Lokal transport

Tog

Der er to togforbindelser til lufthavnen. Keikyū toget forbinder Haneda Lufthavn med Shinagawa og Yokohama togstationer. Denne linje forbinder også med Toei Asakusa Linje, der kører gennem Tokyos østlige distrikter.

Der er også en enskinnebane forbindelse til Hamamatsuchō station, hvorfra du kan komme til mange andre destinationer i Tokyo.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 15 kilometer syd for Tokyos centrum. Kawasaki og Yokohama ligger sydvest for lufthavnen. Tokyo International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil via Motorvej 1. Husk på, at vejene i Tokyo, og især omkring lufthavnen, ofte er meget trafikeret. For ikke at miste dit fly, skal du sørge for at have tilstrækkeligt med tid!

Der er adskillige busforbindelser fra Haneda Lufthavn til destinationer i Tokyo, Kanagawa, Chiba, Saitama og andre steder i Kanto regionen. I Ankomsthallen finder du et skilt med vejoplysninger. Her kan du også købe dine busbilletter ved en skranke (det samme som for hotelbookinger), eller på en billetautomat.

Biludlejning Tokyo International Lufthavn

Der er to biludlejningsfirmaer (Japaren Car Rental og Nippon Rent-a-Car) i Tokyo Lufthavn; de tre andre er knyttet til japanske bilmærker (Mazda, Nissan og Toyota). Du kan finde skrankerne i Ankomsthallen.

Taxa

Taxaer kan findes uden for terminalen. En taxa til Tokyos centrum er ikke billigt; regn med omkring 7.000 yen. En billigere løsning er Lufthavns Pendulbus, som du kan booke en plads online.

Lufthavnsparkering

Der er et stort parkeringshus i nærheden af terminalen. For de første 4½ time betaler du 150 yen pr. 30 minutter. Dagsprisen for de første tre dage er 1500,00 yen; derefter er prisen 1000,00 yen pr. dag. Du kan booke en parkeringsplads online. For mere information om parkering i Tokyo International Lufthavn, kan du ringe på +81(0)3 6428 0121.