Transport

Lokal transport

Tog

Den hurtigste forbindelse mellem Narita Lufthavn og Tokyo er Narita Ekspres (NEX). Dette eksprestog tager dig til Tokyo Station i den japanske hovedstads centrum i 60 minutter. Du kan købe en billet (reserverede pladser) ved skranken i Ankomsthallen. Sobu Linje forbinder også Narita Lufthavn med Tokyo Station. Turen tager længere tid, men er også betydeligt billigere, end Narita Ekspres. Keisei Skyliner og Keisei Limited Ekspres kører begge til Nippori Station, lige nord for Tokyo Station.

Bil og bus

Lufthavnen ligger over 60 kilometer nordøst for Tokyo. Den nemmeste måde at komme til Narita Lufthavn med en udlejningsbil er gennem Higashi Kanto Motorvej. Tag frakørslen til Shin-Kuko Motorvejen og vælg lufthavnens indgang 1 eller 2 (afhængig af terminalen du skal flyve fra). Du kan også komme til lufthavnen via Rute 296, og derefter gennem Syd Indgangen. Vejen til Narita Lufthavn er tydeligt skiltet på alle veje.

Der er adskillige busforbindelser mellem Tokyo Narita Lufthavn og den japanske hovedstad, såvel som andre destinationer. Lufthavnen Limousine Bus afgår hvert 15. minut til Tokyo City Air Terminal. Nogle busser kører direkte til en række populære hoteller. Spørg til mulighederne ved billetskranken i Ankomsthallen.

Biludlejning Narita International Lufthavn

I Ankomsthallerne fra Terminal 1 og Terminal 2 kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Der er tre generelle udbydere (Nippon, ORIX og Japaren) og tre som er knyttet til et japansk bilmærke (Mazda, Nissan og Toyota).

Taxa

Der er tilstrækkelige taxaer i Tokyo Narita Lufthavn, men da lufthavnen ligger så langt væk fra den japanske hovedstad, kan en tur med taxa vise sig at være meget dyr. Husk på, at ud over at betale billetprisen, skal du betale et særskilt tillæg for at køre på de japanske motorveje.

Lufthavnsparkering 

Parkeringshuse P1 og P2 ligger tættest på henholdsvis Terminal 1 og 2. Du betaler 500,00 yen for den første time; derefter 250,00 yen pr. halve time. Efter 4½ timer gælder dagsprisen på 2500,00 yen; derefter en hverdagspris på 2000,00 yen.

På parkeringspladsen P3 og på parkeringshuset P5 parkerer du din udlejningsbil for 1500,00 yen pr. dag. Du kan tjekke online, hvor der er ledige parkeringspladser.