Transport

Lokal transport

Tog

Airport Express Line er en undergrundsbanelinje, som bringer dig hurtigt til Beijings centrum. Undergrundsbanen kører fra Terminal 3 gennem Terminal 2 til Sanyuanqiao og Dongzhimen stationer i den kinesiske hovedstad. En tur tager kun 20 minutter.

Bil og bus

Den internationale lufthavn ligger 32 kilometer nordøst for Beijings centrum. Lufthavnen er let tilgængelig: du kan komme til lufthavnen i en udlejningsbil gennem ikke mindre end fire veje. Lufthavn Motorvej går fra den tredje ringvej til terminalerne 1 og 2; den anden Lufthavn Motorvej går fra den femte ringvej til Terminal 3. Og der er også den Nordlige og den Sydlige Lufthavn Rute. Du skal betale en vejafgift for at køre på alle disse veje.

Der er fremragende busforbindelser mellem Beijing International Lufthavn og forskellige steder i byen, herunder Xidan, Fangzhuang, togstationen, Zhongguancun og Nanyuan Lufthavn (for indenrigsfly med China United Airlines). For information om busforbindelser, kan du ringe til +86(0)10 6459 4375/6.

Biludlejning Beijing Capital International Lufthavn

I Ankomsthallen i Terminal 2 er der skranker fra kinesiske og internationale biludlejningsfirmaer: Avis, Top One, China Auto Rental og Shouqi. I Terminal 3 er der kun et udlejningsfirma til stede: Hertz.

OBS: Et internationalt kørekort er ikke gyldigt i Kina. Du må kun køre en bil med et kinesisk kørekort. For rejsende er der et midlertidigt kørekort til rådighed. Biludlejningsfirmaet kan hjælpe dig med det.

Taxa

Der er masser af taxaer (tlf.: +86(0)10 6455 8892) til rådighed i Beijing International Lufthavn. Der er et minimumsgebyr på RMB 10 for de første tre kilometer; derefter betaler du RMB 2 per kilometer. Hvis turen er længere end 15 kilometer (hvilket altid er tilfældet, når du ønsker at tage til Beijing), er der et tillæg på 50 % af den samlede pris, fordi taxachaufføren kører tilbage til lufthavnen. 

Lufthavnsparkering

De fleste internationale passagerer ankommer til eller rejser ud fra Terminal 3. I nærheden af denne terminal vil du finde parkeringspladsen P3 (tlf.: +86(0)10 6453 2046), som har plads til 3400 biler. De første 30 minutter er gratis. Den næste halve time koster RMB 6 og derefter RMB 5 per halve time. Prisen for en dag er RMB 80.