Transport

Lokal transport

Tog

Der er en metroforbindelse mellem lufthavnen og Guangzhou. Metrolinje 3 kører fra lufthavnen gennem Renhe, Longgui, Jiahe, Yongtai, Tonghe, Nanfa Hospital, Mehua Garden og Yantang til Guangzhous centrum.  

Bil og bus

Lufthavnen ligger 28 kilometer nord for Guangzhou og er let tilgængelig med udlejningsbil. En motorvej med seks kørebaner forbinder lufthavnen med Guangzhou og både vejen til Guangzhou og lufthavnen er tydeligt skiltet, også på engelsk. 

En bus, Guangzhou Lufthavn Express (tlf.: +86(0)20 8612 2102), kører hver 30 minutter til Guangzhous hovedbanegård. For mere information om transportmuligheder, ringer du til Passagerservicen (tlf.: +86(0)20 8612 3727).

Biludlejning Guangzhou Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde skranker til kinesiske biludlejningsfirmaer samt de internationale biludlejningsfirmaer Avis og Hertz.

Taxa

Taxaer kan findes uden for Ankomsthallen. Det er vigtigt at vide, at fastsatte takster gælder for en række populære destinationer i Guangzhou. Disse er angivet på et skilt. Derfor behøver du ikke at forhandle med taxachaufføren om prisen.

Lufthavnsparkering 

Guangzhou Lufthavn har en stor udendørsparkeringsplads og et stort parkeringshus. Der er parkeringspladser til korttids- og langtidsparkering, både udendørs og overdækkede parkeringspladser. For udendørsparkering betaler du 8 Yuan renminbi for den første time og derefter 5 Yuan renminbi per time.