Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Hangzhou Xiaoshan Lufthavn. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger 27 kilometer øst for Hangzhous bycentrum og 15 kilometer fra Xiaoshan. Lufthavnen er let tilgængelig med en udlejningsbil, da motorvejen Shanghai-Hangzhou-Ningbo løber direkte langs lufthavnen. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.  

Adskillige busser kører fra lufthavnen til Hangzhou og Xiaoshan. Der er også langdistancebusser til andre destinationer, herunder Yiwu, Suzhou og Wuzhen. En busbillet til Hangzhous togstation koster 20 Yuan renminbi. Mere information om busserne fås i Billetcenteret i Ankomsthallen. 

Biludlejning Hangzhou Xiaoshan Lufthavn

I nærheden af busstationens ventesal finder du skranken til et biludlejningsfirma: Top One. Her kan du kun udleje en bil for en kort periode på højst 7 dage.

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer. Sørg for, at taxachaufføren slår taxameteret til. Hvis han ikke vil, eller hvis taxaen intet taxameter har, så sørg for at blive enige om en pris på forhånd. For de første 3 kilometer betaler du 4 Yuan renminbi, derefter bliver prisen 2 Yuan renminbi/per km. og fra 10 kilometer og opefter, 3 Yuan renminbi/km. For 'luksus' taxaer betaler du lidt mere. 

Lufthavnsparkering

Parkeringspladser P1 og P2, direkte uden for terminalen, er til korttidsparkering. Fra langtidsparkeringspladserne P3 og P4 kører pendulbusser til terminalen. Der er også en parkeringskælder under terminalbygningen. For mere information om parkering i Hangzhou Lufthavn: tlf.: +86(0)571 8666 2176.