Transport

Lokal transport

Tog

Et hurtig magnet tog opretholder forbindelsen mellem lufthavnen og Longyang metrostation, hvor du kan skifte til metrolinje 2, turen kun tager 8 minutter. I 2010 vil Shanghai Verdensudstillingen organiseres, så der vil være en metroforbindelse mellem lufthavnen og Hong Qiao Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen er beliggende i Pudong Nye Distrikt, 30 kilometer fra centrummet af Shanghai og 40 kilometer fra Hong Qiao Lufthavn. Du kan komme til lufthavnen ved at følge Yingbin Road fra den ydre ringvej eller Far East Road fra den indre ringvej. Udgangen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Fra busstationen er der fem linjer, der afgår til forskellige destinationer i Shanghai. Linje 1 kører til Hong Qiao Lufthavn (rejsetiden er 30-40 minutter), linje 2 tager til Shanghai Udstillingscenter. De tre andre buslinjer slutter i Zunyi Road, Dongjiagwan Road og Shanghai South Jernbanestation. Derudover er der en pendulbus forbindelse til Okura Garden Hotel (tlf.: +86(0)21 6834 6612) i centrummet af Shanghai.

Biludlejning - Shanghai Pudong International Lufthavn

I Ankomsthallen er der serviceskranker fra nogle lokale biludlejningsselskaber. De fleste rejsende vælger at leje en bil med chauffør, som regel gennem deres hotel.

Taxa

Der holder masser af taxaer foran Ankomsthallen, men sørg for at stå i den rigtige kø. Køerne er opdelt i den gennemsnitlige varighed af turen (til Shanghai 25-40 minutter), insisterer på, at taxachaufføren bruger sit taxameter!

Lufthavnsparkering

Shanghai Lufthavn har en parkeringsplads med plads til 3.000 biler, og udendørs arealer for korttidsparkering og langtidsparkering. Priserne er 10.00 yuan per time for de første to timer, efter det 5.00 yuan per time med et maksimum på 50 yuan per dag, for store biler er der en højere pris.