Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Shenzhen Lufthavn.

Bil og bus

Shenzhen Lufthavn ligger 32 kilometer nordvest for byens centrum. Med en udlejningsbil kan man komme til lufthavnen på forskellige måder: gennem Guang-Shen Motorvejen, Jihe Motorvejen og National Vej 107. Disse veje forbinder lufthavnen for eksempel med Hongkong, Macao, Guangzhou og Dongguan. Motorvejsnetværket omkring lufthavnen kan være forvirrende, også fordi ikke alle destinationer er angivet på engelsk.

Hver halve time kører busserne til Hongkong og Shenzhen. Der er også adskillige minibusser, der forbinder lufthavnen med Shenzhen.

Der er også en færgeforbindelse til Hongkong. TurboJET hurtigfærger sejler fra havnen i Fuyong. En gratis pendulbus kører fra lufthavnen til havnen.

Biludlejning Shenzhen Lufthavnen

I Ankomsthallen kan du finde skranker til de lokale kinesiske biludlejningsfirmaer og til det internationale selskab Avis.

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer. De kan ikke bare køre dig til Shenzhen, men også til destinationer som Hongkong eller Dongguan. Sørg for, at taxachaufføren slår taxameteret til, eller bliv enige om en klar pris på forhånd.

Lufthavnsparkering 

Der er en stor parkeringsplads i nærheden af Terminal A og en stort parkeringshus i nærheden af Terminal B. De første 15 minutter er gratis, derefter betaler du 10,00 Yuan renminbi for den første time; efter det, betaler du 2 Yuan renminbi pr. time med et maksimum af 50 Yuan renminbi pr. dag. Yderligere information gennem +86(0)755 2751 9786 (parkering ved Terminal A) eller +86(0)755 2751 9739 (parkering ved Terminal B).