Services

Servicer

Hoteller

Airport Hotel i Terminal 2 er et transit-hotel. Ved siden af det ligger Airport Guesthouse, der byder på enkle værelser, men dette kan være en mulighed for rejsende, der tager tidligt afsted. Et andet hotel i nærheden af Xi'an Xianyang Lufthavn er Airlines Hotel Shaanxi (tlf.: +86(0)29 8879 7000). For andre muligheder, skal du tage til Xi’an, hvor du kan finde Mingdu International Hotel (tlf.: +86(0)29 8659 8111), Golden Flower Hotel Xi'an (tlf.: +86(0)29 8323 2981) og Sofitel Xi’an (tlf.: +86(0)29 8792 8888).

Butikker og restauranter

Lufthavnen tilbyder nogle restauranter og caféer. Selv om nogle restauranter også tilbyder vestlige retter, anbefaler vi at du smager en af de kinesiske specialiteter, da disse er af langt bedre kvalitet.

Shoppingsfaciliteter er begrænset, selv om Xi'an Xianyang Lufthavn hævder, at priserne i den toldfrie butik er så lave, som i Hong Kong Lufthavn.

Bagage

Der er en skranke til tabte og fundne genstande i nærheden af bagageudleveringsområdet.

Information

Både i Ankomst- og Afgangshallerne kan du finde informationsskranker, som kan kontaktes via det almindelige telefonnummer +86(0)29 8879 8450. Turistkontoret har også en skranke i Ankomsthallen til information om steder til at se i og omkring Xi’an.

Forretning 

Ud over basale faciliteter, som informationsskranker tilbyder, har Xi’an Lufthavn ikke business faciliteter (dette vil sandsynligvis ændre sig, når den tredje terminal bliver driftsklar). Omfattende business faciliteter, herunder møde- og konferencelokaler tilbydes på business hotellerne i byens centrum (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Xi’an Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er tilpasset elevatorer og toiletter, og parkeringspladser lige foran terminalen er blevet reserveret til handicappede rejsende.

Andre servicer

I den gamle Terminal 1 kan du finde et Billet Center, hvor du kan købe billetter til både indenlandske og internationale flyvninger. Desuden flyver internationale fly hovedsageligt til de omkringliggende lande, såsom Korea, Japan og Thailand.