Transport

Lokal transport

Tog

Der er to togforbindelser mellem lufthavnen og Kuala Lumpur: Eksprestoget KLIA Ekspres (med check-in faciliteter på stationen i Kuala Lumpur) og KLIA Transit, der følger den samme rute, men stopper ved flere stationer. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger langs motorvejen fra den malaysiske hovedstad i syd (Nord-Syd Central Link Expressway, rejsetid til/fra Kuala Lumpur: Omkring en time). Dette er en betalingsvej. Alternativ er motorvejen mellem Kuala Lumpur og til Seremban. Ruterne til Kuala Lumpur og til lufthavnen er tydeligt angivet.

Der er en stor busstation på stueetage for parkeringsgarage (Sektion C). Busser afgår derfra til Kuala Lumpur og flere andre destinationer i Malaysia.

Biludlejning Kuala Lumpur International Lufthavn

I ankomsthallen kan du finde skranker for biludlejningsfirmaer Avis, Budget, Hertz, National og Thrifty. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

I Ankomsthallen er der et vindue, hvor du kan købe en billet til en taxa. Den faste pris til Kuala Lumpur kommer til RM 60.00. Diskutere ikke med illegale taxachauffører om prisen! 

Lufthavnsparkering

I garagen for tidsbegrænset parkering er der en direkte forbindelse med terminalen. Denne garage er opdelt i fire sektioner (A, B, C og D). I sektion B og C betaler du for den første time: RM 3.50, for den anden time: RM 3.00, for den tredje time: RM 2.50, og derefter RM 2.00 pr. time. Ved terminalen for lavprisflyselskaber er der et parkeringsareal, hvor satserne ikke er meget lavere, bortset fra de første to timers parkering (RM 1.00 pr. time).