Services

Servicer

Hoteller

Der er et hotel i lufthavnen, Oryx Rotana Hotel (tlf.: +974(0)4402 3333). To andre hoteller, Marriott Hotel (tlf.: +974(0)4429 8888) og Al Sharq Village (tlf.: +974(0)4425 6666) ligger i nærheden af Ankomstterminalen. Andre hoteller i nærheden af lufthavnen inkluderer Al Seef Hotel (tlf.: +974(0)4432 6887) og Mövenpick Hotel (tlf.: +974(0)4429 1111). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter 

Doha Lufthavn har enorme toldfrie butikker. Selvom alkohol er forbudt i landet, sælges alkoholholdige drikkevarer i disse toldfrie butikker. Du kan naturligvis kun eksportere dem. Der er også et bredt udvalg af restauranter og snack barer, men du vil lede forgæves efter en bar, der serverer alkohol.  

Bagage

I Doha Lufthavn er der ikke mulighed for at opbevare din bagage. Der er ingen bagagebokse og heller ikke mulighed for at opbevare din bagage i en bagageskranke. For forespørgsler om forsvundne genstande, skal du henvende dig til en af informationsstandene. 

Information

For spørgsmål om lufthavnen, flytider og Doha Lufthavn, kan du henvende dig til de forskellige informationsskranker, der ligger spredt rundt om i terminalerne.

Forretning 

Alle de forskellige flyselskabers luksuriøse lounger tilbyder businessfaciliteter som fax, kopiering og internetadgang. En lille mødeplads (maks. 4 personer) er tilgængelig i Oryx Lounge (tlf.: +974(0)4465 6658). Omfattende businessfaciliteter til forretningsrejsende tilbydes af lufthavnshotellets Oryx Rotana og de femstjernede hoteller i nærheden (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede 

Doha Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter og også lavtsiddende telefoner. Desuden er parkeringspladser, i nærheden af terminalernes indgange, blevet reserveret til handicappede rejsende.

Andre servicer 

Pengeautomater og filialer af Qatar National Bank kan findes spredt rundt om i terminalerne. Der er også tre moskeer, to for mænd (i Afgangsterminalen og i Ankomstterminalen) og en for kvinder (i Afgangsterminalen). Der er et postkontor i Afgangsterminalen. Gratis trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængelig i alle terminaler, og du kan frit benytte computere på internetcafeer. Der er en legeplads i Afgangsterminalen. Klinikken kan kontaktes gennem en af informationsskrankerne. Rygerum kan findes i Afgangs- og Transitterminalerne, men ikke i Ankomstterminalen.