Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Riyadh Lufthavn.

Bil og bus

Riyadh Lufthavn ligger 35 kilometer nord for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen følger du Kong Fahd vej eller Al-Takhassousi vej. Lufthavnen kan også nås gennem den Østlige Interstate/Motorvej. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet langs alle disse veje.

Bortset fra pendulbusserne fra de store, internationale hoteller, er der ingen busforbindelser mellem lufthavnen og Riyadh.

Biludlejning Riyadh Lufthavn 

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. To internationale udlejningsfirmaer (Avis og Budget) og adskillige lokale udbydere er til stede. Kun mænd må udleje en bil, eftersom kvinder ikke får lov til at køre i Saudi Arabien. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Taxaer er den eneste form for offentlig transport mellem lufthavnen og Riyadh. I lufthavnen vil du kun finde officielt registrerede taxaer (genkendelige på lufthavnens logo), som du skal betale på forhånd ved en billetkiosk. Turen til Riyadhs centrum tager omkring en halv time. 

Lufthavnsparkering 

På begge sider af moskeen over for terminalen, er der et treetagers parkeringshus. Begge parkeringshuse, med en samlet kapacitet på mere end 11.000 biler, er forbundet med terminalen.