Transport

Lokal transport

Tog

Det såkaldte A’REX (tlf.: +82(0)32 745 7788) undergrundstog som forbinder Incheon Lufthavn med den anden lufthavn i den sydkoreanske hovedstad, Gimpo Lufthavn, og fortsætter via Digital Media City og Hongik Universitet til Seoul Station i byens centrum. Eksprestogene afgår på slaget og på hver halve time, og dækker den samlede distance på 43 minutter; de normale tog bruger ti minutter mere.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 70 kilometer vest for Seoul. Fra byen er lufthavnen let tilgængelig med udlejningsbil. Der er en særlig vej, der udelukkende er for trafik til og fra lufthavnen: Incheon International Lufthavn Motorvej. Bemærk: Når du kører på denne motorvej, kan du ikke køre fra motorvejen, indtil dens endepunkt! Gangbyeonbukro motorvej, der løber lige igennem Seoul, forbinder med motorvejen til lufthavnen. 

Adskillige busser forbinder Seoul Incheon Lufthavn med forskellige destinationer i byen og andre steder og provinser. Regn med mindst en time for at komme fra lufthavnen til byens centrum.

Biludlejning Seoul Incheon Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranke. Kun to udlejningsselskaber er til stede i Seoul Incheon Lufthavn: Avis og Kumho Rent-A-Car.

Taxa

Der holder mange taxaer uden for Ankomsthallen, opdelt i Standard taxaer, DeLuxe taxaer og Deluxe Jumbo taxaer (minibusser). Prisen for en tur til Seoul spænder fra 45.000,00 won for en standard taxa til 80.000,00 won for en luksustaxa. Der er også såkaldte International Taxis (perron 4D), som er forbeholdt udlændinge og har en fast pris.

Lufthavnsparkering 

Et stort korttidsparkeringshus er forbundet med terminalen. Der er også en udendørs-langtidsparkering. I parkeringshuset betaler du 1200,00 won for den første time; derefter 600,00 won pr. 15 minutter; dagsprisen er 12.000,00 won. Parkering på udendørs-langtidsparkering koster 1000,00 won pr. time; dagsprisen er 8000,00 won. Mere information om parkering i Seoul Incheon Lufthavn kan fås via telefonnummer +82(0)32 741 0114.