Transport

Lokal transport

Tog

Der er endnu ingen togforbindelse mellem lufthavnen og Taipei, men det er under udbygning. Togstationen vil blive åbnet i 2013. Derefter vil rejsende være i stand til at komme til Taipeis centrum på 35 minutter med tog. Toget vil også forbinde lufthavnen med Zhongli.

Højhastighedstog stationen ligger 8 kilometer fra lufthavnen og kan nås med pendulbus.  

Bil og bus

Lufthavnen ligger 40 kilometer vest for Taipeis centrum, og er let tilgængelig med udlejningsbil gennem National Motorvej 1 efterfulgt af National Motorvej 2, som fører direkte til lufthavnen. Du kan også komme til lufthavnen gennem Vestkyst Motorvejen. Vejen til Taoyuan Lufthavn er tydeligt skiltet.

Busserne kører til forskellige destinationer i den taiwanske hovedstad. Regn med omkring en time for at komme til Taipeis centrum. Busser kører også til adskillige andre steder, såsom Taoyuan City, Jhongli, Taichung, Banqiao og Changhua.

Biludlejning Taipei Taoyuan Lufthavn

Der er to biludlejningsfirmaer til stede i Taipei Lufthavn. I Terminal 1 finder du Chingbing skranken; i Terminal 2 er der EasyRent (en del af Toyota) skranken.

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer. De er udstyret med taxameter. Der lægges et lufthavnsgebyr på 15 % til billetprisen. Du skal også betale et særskilt motorvejsgebyr. For mere information om taxaer i Taipei Lufthavn, ring på +886(0)3 398 2832 (Terminal 1) eller +886(0)3 398 3599 (Terminal 2).

Lufthavnsparkering 

Der er store parkeringspladser tæt på begge terminaler. De første 30 minutter er gratis. Hvis du parkerer i længere tid, betaler du 30,00 NT$ for den første time; derefter 20,00 NT$ for hver halve time med en maksimal dagspris på 490,00 NT$.