Billeje Thailand

Biludlejning i Thailand

Generel information og regler 

Den lovlige alder for at køre i Thailand er 18 år, selv om du skal være 23 år for at kunne udleje en bil. Der køres på venstre side af vejen og hastighedsbegrænsningerne er: 56mph/90km/t-75mph/120km/t på de lokale veje og 38mph/60km/t i byen. Der er hyppige hastigheds- og sikkerhedskontroller. Vær opmærksom på dette. Siden maj 2008 er brugen af mobiltelefon i bilen strengt forbudt.  

Blinke med dit lys er ikke et signal, der viser et ønske om at passere andre biler, men det betyder 'ud af vejen!'. Vær forsigtig når du gør sådan, da signaler er vigtigt, og folk vil flytte sig hurtigt på grund af signaler. Bemærk venligst motorcyklister (der er mange af dem), især når du åbner din bildør. 

Et internationalt kørekort anbefales, men er ikke obligatorisk.  

Kørsel i Thailand med en udlejningsbil 

Landet har et vejnet, der omfatter mere end 200.000 kilometer. Chiang Mai og Bangkok ligger ikke tæt på hinanden, selv om en rejse på 2 eller 3 dage er bestemt rart. Afstanden er 695 kilometer og løber lige gennem det tidligere Sukhothai Kongerige (og byen Sukhothai), halvvejs på turen. Denne by, med dens smukke templer, kan nås fra Chiang Mai og fra Bangkok inden for en dag. 

Fra Bangkok kan du også nå provinsen Kanchanaburi, hvor den berømte flod Kwai ligger. Kanchanaburi ligger 130 kilometer vest for Bangkok. Strandene i nærheden af Bangkok er helt sikkert et besøg værd. Strande, som kan nås med bil, omfatter Bangsan og Pattaya strand. Det siges at være en af de smukkeste i Thailand.

Udleje en bil i Thailand

Der er mange biludlejningsselskaber i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn. Du kan bruge tjenesterne fra Argus, Avis, Budget og Sixt. En anden mulighed er at reservere en bil gennem EasyTerra, hvor priserne fra de lokale biludlejningsfirmaer sammenlignes for din bekvemmelighed.