Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Chiang Mai Lufthavn.

Bil og bus

Chiang Mai Lufthavn ligger 4 kilometer sydvest for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med en udlejningsbil. Gennem den såkaldte Super Motorvej (du skal betale vejafgift for at køre på motorvejen), eller gennem vejen fra Chiang Mai til Hod.

En bus kører hvert 20. minut mellem Chiang Mai Lufthavn og byens centrum. Prisen er 25 baht.

Biludlejning Chiang Mai Lufthavn 

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. I Chiang Mai Lufthavn er der mange udlejningsfirmaer til stede, herunder lokale og internationale udbydere, som Avis og Hertz. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

I Ankomsthallen er der en skranke, hvor du kan bestille og betale for en taxa. Der er fastsatte priser. En tur med taxa til Chiang Mais centrum koster 120 baht. De såkaldte songtheaws (en slags pickup med en lille bænke på ladet) og tuk-tuks er ikke tilladte i lufthavnen, men på den offentlige vej, forbi parkeringspladsen, er de tilgængelige.

Lufthavnsparkering 

Foran terminalen er der en parkeringsplads med plads til omkring 500 biler. Der er ingen adskilte korttids- eller langtidsparkeringspladser. Du betaler 10 baht per time.