Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Istanbul Sabiha Lufthavn. Det foreslås dog, at forlænge den nye letbanelinje fra Kadiköy (den asiatiske del af Istanbul) til Kartal og til lufthavnen. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger 40 kilometer sydøst for Istanbuls asiatiske centrum (Kadıköy) og 45 kilometer sydøst for den europæiske del. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Lufthavnen ligger langs vejen, der forbinder to motorveje: den såkaldte TEM Motorvej (E80) og E5, som begge fører til Istanbul. Vejen til lufthavnen (eller Istanbul) er tydeligt skiltet på begge veje. 

Pendulbusser forbinder Sabiha Lufthavn med både den asiatiske og den europæiske del af Istanbul. Yderligere oplysninger gennem telefonnummeret +90(0)216 411 8600. Der er også flere regelmæssige busser fra selskabet IETT, for eksempel til Levent, Bostancı og Kadıköy.

Biludlejning Istanbul Sabiha Lufthavn

I Ankomsthallen vil du finde mange af biludlejningsfirmaernes skranker. Ikke mindre end ni udlejningsfirmaer er til stede i Istanbul Sagiha Lufthavn: Avis, Bostanci, Budget, Europcar, Hertz, Nord, National, Payless og Sixt. Du kan også bestille din udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Der holder taxaer uden for Ankomsthallen (tlf.: +90(0)216 588 0035). Alle taxaer har et taxameter. For en tur til Istanbuls centrum, betaler du omkring 90 lira. Du kan finde de aktuelle taxapriser online på lufthavnens interaktive transports hjemmeside (også for busforbindelser).

Lufthavnsparkering 

Et parkeringshus, med plads til næsten 5000 biler, er forbundet med terminalen. Du betaler 8 lira for den første time; at parkere 1-3 timer: 10 lira; at parkere 3-6 timer: 16 lira og 25 lira for en hel dag.