Transport

Lokal transport

Tog

Metro-tog fra selskabet IZBAN forbinder lufthavnen med Izmir og mange steder imellem, men også med andre steder syd for lufthavnen. 

Bil og bus

Izmir Lufthavn ligger 18 kilometer sydvest for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Det ligger langs vejen fra Izmit til Selçuk, Ephesus og Pamukkale. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Busser fra selskabet ESHOT forbinder lufthavnen med Izmir. Bus 200 kører til Mavişehir, bus 202 til Alsancak Cumhuriyet Avenue og bus 204 til den centrale busstation og Bornova metrostationen. For turister er Havaş pendulbussen mere bekvemt. Denne bus kører hver 20 minutter.

Biludlejning Izmir Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Adskillige udlejningsfirmaer er til stede i Izmir Lufthavn, herunder nogle lokale udbydere og internationale udlejningsfirmaer som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der mange taxaer. Nogle har et taxameter, andre ikke, og nogle chauffører nægter at slå taxameteret til. Sørg for, at blive enige om prisen inden du stiger ind.

Lufthavnsparkering 

I parkeringshuset i Izmir Lufthavn betaler du 7,50 lira for den første time og 10,50 lira for at parkere tre timer. På lufthavnens hjemmeside kan du beregne nøjagtigt, hvor meget du skal betale for at parkere i Izmir Lufthavn.