Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Abu Dhabi Lufthavn.

Bil og bus

Abu Dhabi Lufthavn ligger 32 kilometer øst for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen er der tre veje, der fører til lufthavnen: Khaleej Al Arabi (vejnummer 30), Sheikh Rashid Al Maktoum Street (vejnummer 2) og Salam Street (vejnummer 8). Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet langs alle disse veje.

Den regelmæssige bus 901 kører fra lufthavnen til Abu Dhabi hver 40 minutter. En billet koster 3 dirham, og med bussen tager det omkring 5 kvarter at nå frem til endestationen i nærheden af det gamle fiskemarked på Al Nasr Street.

Der er også direkte busser fra Etihad Airways til Dubai, Al Ain og Sharjah. Disse busser er gratis for dem, der rejser med Etihad Airways.

Biludlejning Abu Dhabi Lufthavn 

Du kan finde skranken for biludlejningsfirmaer på Skypark Plaza, overfor Terminal 3. Seks udlejningsfirmaer er til stede i Abu Dhabi Lufthavn: Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Thrifty og Payless. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.  

Taxa

Uden for ankomsthallen er der mange taxaer fra to selskaber: Fast og National. Begge opkræver en fast pris for en tur til Abu Dhabi og andre destinationer. Du skal regne med omkring 70 dirham for en tur til Abu Dhabi; rejsetiden er omkring 30 minutter.

Lufthavnsparkering 

Parkeringspladser og Sky Park parkeringshus fra korttidsparkering til mellemlang parkering (maks. 7 dage) kan findes uden for terminalerne 1 og 3. Hvis du ønsker at parkere din bil i lufthavnen i mere end 7 dage, henvises du til parkeringspladsen i nærheden af Terminal 2.