Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Antwerpen har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde. Det nærmeste hotel til lufthavnen er Hotel Campanile (tlf.: +32(0)3236 43 55). For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Antwerpen Lufthavn er en meget lille lufthavn, der er en restaurant og der er en lille butik med ting såsom aviser, blade og tobaksvarer.

Bagage

Fordi lufthavnen i Antwerpen er lille går bagagehåndtering ekstrem glat. Der er en skranke for tabte og fundet genstande, hvor du også kan opbevare din bagage.

Information

I lufthavnens bygning er der en informationsskranke, som også er tilgængelig gennem det almindelige telefonnummer.

Forretning

Lufthavnen bruges især af forretningsrejsende. Der er tre lounges, som er knyttet sammen og kan omsættes til en stor lounge eller konferencelokale med en kapacitet til 30 personer. Der er også et auditorium med plads til max. 50 personer. Catering kan også arrangeres. For yderligere oplysninger (tlf.: +32(0)3285 65 13).

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset toiletter. For assistance kan du henvende dig til de generelle oplysningsskranker.

Andre servicer

Lufthavnen er en såkaldt WiFi hotspot til trådløst internet. Der er et museum i lufthavnen, hvor gamle fly bliver udstillet. Stampe & Vertongen Museum arrangerer også luftdåb med gamle fly. For guidede ture i lufthavnen (tlf.: +32(0)3 285 67 69).