Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte tog, der kører til lufthavnen. Der er en pendulbus fra lufthavnen til Bruxelles vigtigste togstation (Bruxelles Syd), der afgår hver 30 minutter. For mere information, besøg venligst den belgiske statsbanernes hjemmeside (tlf.: +32(0)2528 2828).

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 46 kilometer fra Bruxelles centrum. Det ligger nær motorvejene A54 og E42 (frakørsel 24). Vejskiltene angiver lufthavnen, som Aerogard- Airport Brussels- South.

Der er en regelmæssig busforbindelse mellem Bruxelles og Charleroi. Busservice A kører fra lufthavnen til Charleroi Syd. En enkeltbillet koster 2,50 euro. Kun i lufthavnen er det muligt at købe en 'billet bulk'. Dette er en billet til både bussen til Charleroi Syd og toget til enhver station i Belgien.

To gange i timen er der en pendulbus fra lufthavnen til Bruxelles vigtigste togstation (Bruxelles Syd). Det vil tage dig til Bruxelles i en time. En enkeltbillet med pendulbus koster 13 euro, en returbillet 22 euro. Busstoppestedet ligger på vejkrydset mellem 'Frankrijkstraat' og 'Onderwijsstraat'. Billetter er til salg inde i terminalen, men findes også online.

Biludlejning Charleroi Lufthavn

Europcar har et kontor på Charleroi Lufthavn. Du kan også booke en udlejningsbil på forhånd på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran terminalen. Du kan bestille en taxa med flere taxaselskaber, som Sympatax (tlf.: +32(0)71 303 033) og Rapidtaxi (tlf.: +32(0)71 315 555).

Lufthavnsparkering

Parkering drives af Q-Park (tlf.: +32(0)2 711 1768). Du kan vælge mellem kort- og langtidsparkering. Express parkering (til meget korte ophold) og Lufthavnsparkering for korttidsparkering. Der er flere muligheder for langtidsparkering: Lufthavnsparkering, Lavprisparkering og LockPark parkering.