Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Varna Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka otte kilometer vest for byen Varna og det er let at nå. Fra Varna tager du E70 vest, efter cirka fire kilometer tager du frakørslen til A2, efter cirka 3,5 kilometer tager du det klare angivet frakørslen til lufthavnen. Strandene Albena, St. Konstantin og Zlatni Piasaci kan nås gennem centrummet af Varna, hvorefter du følger kystvejen E87.

Busser til Varna og kystnære badebyer holder foran Terminal 1, nær VIP rummet. Der kan du også købe busbilletter. Buslinje 409 afgår hvert 15. minut fra Varna til Zlatni Piasaci. I centrummet af Varna kan du skifte buslinjer til andre strands destinationer: Linjerne 8, 9 og 109 (hastighedsforbindelse) alle tager til St. Konstantin.

Biludlejning - Varna International Lufthavn

I Ankomsthallen er der serviceskranker for biludlejningsselskaber: Avis, Hertz og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere biludlejningsselskaber i et tilbud.

Taxa

På busstationen er der også taxaer, husk prisen per kilometer (BG leva/km). En taxa til centrummet af Varna koster mellem 8 og 24 leva, afhængigt af taxaen og trafikken, og det tager cirka 15 minutter.

Lufthavnsparkering

Foran terminalbygningen er der en stor parkeringsplads for korttidsparkering og langtidsparkering. Information om priser er ikke tilgængelig. For regelmæssige besøgende til Varna, er der et langtidsparkeringsområde, som koster €250.00 per år. Mere information på hjemmesiden Langtidsparkering Varna.