Services

Servicer

Hoteller

Mellem P7 og P9 ligger Hilton Hotel (tlf.: +45(0)3250 1501). I Transithallen du kan finde Transfer Hotel (tlf.: +45(0)3231 2455), den maksimale ophold er 16 timer, hvor du kan bruge, blandt andre faciliteter, en sauna. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet pris.

Butikker og restauranter

Lufthavnen i København har et omfattende udvalg af butikker, snackbarer, caféer og restauranter. Folk, der elsker en god bøf fra Australien bliver nødt til at tage til “A Hereford Beefstouw” på anden sal af Terminal 2.

Bagage

Du kan opbevare bagage mellem Terminal 2 og 3 (tlf.: +45(0)3231 2360) for 30.00 kr. per dag. For cykler og skiudstyr opkræves et ekstra tillæg på 40.00 kr. per dag. Der er også bagagebokse. For tabte og fundet genstande kan du henvende til en af serviceskrankerne. Fundne genstande er lagt ud på lufthavnens hjemmeside, tabte genstande gemmes i op til 30 dage.

Information

I alle terminalerne er der serviceskranker, som også er tilgængelige med telefon (tlf.: +49(0)3231 2448). De tilbyder også information om turistattraktioner i Danmark og Sverige.

Forretning

Forretningsservicer er tilgængelige i Hilton Business Center (tlf.: +45(0)3244 5208). Der er 29 kontorer og mødelokaler for max. 90 personer og en konferencesal for max. 450 personer. Værelserne er udstyret med moderne udstyr til kommunikation og præsentationer. Der er en Executive VIP-lounge på tolvte etage.

Det skandinaviske flyselskab SAS har lounges i Terminal 3 og British Airways har en lounge i Terminal 2.

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset toiletter, elevatorer og telefoner. En kørestolsbruger kan være ledsaget til gaten. Du behøver, at præsenterer dig selv med et pasfoto og pas ved serviceskranken i Terminal 3. For yderligere oplysninger (tlf.: +45(0)3232 0000). Der er parkeringspladser forbeholdt for passagerer med et handicap.

Andre servicer

Du kan finde banker i Terminal 2 og der er hæveautomater i alle terminalerne. Der er et postkontor mellem Terminal 2 og 3. Du kan finde computere med internetforbindelse på forskellige steder og der er trådløst internet til rådighed i hele lufthavnen.

Der er et legehjørne for børn i Transithallen. Der er en stilheds center på anden sal i Terminal 2. I Ankomsthallen af Terminal 3 er der Førstehjælpsstationen.