Services

Servicer

Hoteller

Hotel Ülemiste (tlf.: +372(0)603 2600) og Hotel Susi (tlf.: +372(0)630 3300) er placeret i nærheden af lufthavnen. Andre hoteller i nærheden af lufthavnen er beliggende på den østlige side af byens centrum Reval Hotel Olümpia (tlf.: +372(0)631 5333) og Swissôtel Tallinn (tlf.: +372(0)624 0000). For flere hoteller og for at reservere online, besøg Booking.com, der tilbyder en bred vifte af hoteller til meget rimelige internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et meget begrænset antal butikker i Tallinn Lufthavn. Der er en blandet butik med tobak, alkohol og parfume, en avis- og magasinstand - hvilket er noget ganske særligt - en butik kaldet Havanas Humidor med ægte cubanske cigarer. Antallet af steder til at spise og drikke er også begrænsede. På første sal er der et cafeteria og der er to snackbarer bag sikkerhedskontrollen.

Bagage

Skranken for tabte og fundet genstande er placeret i Ankomsthallen (tlf.: +372(0)605 8313). I Afgangshallen er der bagagebokse, men du skal henvende dig til informationsskranke for at få adgang. Du kan bestille dragere (tlf.: +372(0)605 8300).

Information

Personalet på informationsskranken (tlf.: +372(0)605 88 88) ikke alene kan fortælle dig mere om ankomst- og afgangstider og omkring lufthavnen, men også om offentlig transport og hoteller.

Forretning

Tallinn Lufthavn Lakeside Lounge er åben for Business Class passagerer fra Finnair, LOT Polish Airlines, Aero Airlines, Lufthansa, KLM og passagerer, som besidder en Priority Pass. Ud over gratis drinks og snacks, tilbyder den også computere med internetadgang. Loungen har separate afdelinger for rygere og ikke-rygere. Ülemiste Hotel har et businesscenter, mødelokaler og konferencer (se under Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Tallinn Lufthavn er meget tilgængelige for handicappede. Der er tilpasset elevatorer, toiletter og gratis kørestole til og fra flyet, der er også kørestolsramper. Umiddelbart foran terminalbygningen er der parkeringspladser til handicappede.

Andre servicer

Tallinn Lufthavn kan ikke være store, men der er fem rejsebureauer med kontorer i lufthavnen, og tre banker. Der er endvidere vekselkontorer og hæveautomater, samt et posthus.