Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men Carcassonne har en togstation.

Bil og bus

Lufthavnen ligger på A-61, afkørsel 23, skiltene er ikke helt tydelige. Fra motorvejen følger du skiltene til Mazamet. På hjemmesiden kan du finde et kort over vejene omkring lufthavnen.

En pendulbus, der er forbundet med indtrædende flyvetider, afgår fra lufthavnen til Carcassonne. Bussen stopper ved togstationen, Place Davilla, Place Gambetta og i La Cité, prisen er €5.00 og børn under 7 år rejser gratis. Aerobus service tilbyder transport fra Carcassonne Lufthavn ud i regionen.

Biludlejning - Carcassonne Lufthavn

Der er fem biludlejningsselskaber: ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Location Occitane. ADA og Location Occitane har ofte det billigste tilbud. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen, men ofte er der ikke nok til at indfri efterspørgslen. En tur til centrum af Carcassonne koster omkring €12.00.

Lufthavnsparkering

Den første halve time af parkering er gratis, efter det betaler du €2.00 for den anden halve time og €4.00 for 1-4 timers parkering. En dags parkering koster €8.00 og en uge koster €34.00. Hyppige brugere af lufthavnen kan overveje et parkeringspas, der koster €150.00 for tre måneder eller €460.00 per år.