Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte tog til lufthavnen. Der er en bus til Grenoble banegården. For mere information, kan du henvende dig til den franske jernbane hjemmeside.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 45 kilometer fra Grenobles centrum, og 85 kilometer fra Lyon. Fra Grenoble tager A48 til Lyon og Voiron. Dernæst tager frakørsel (9) Rives/Grenoble Lufthavn. Følg skiltning til lufthavnen. 

Der er busforbindelse mellem lufthavnen og Grenobles centrum og Lyon. Billetter kan købes inde i terminalen ved skranken for busser (modsat bagagebåndet). For mere information om busforbindelser, besøg venligst hjemmesiden, eller ring til (tlf.: +33(0)476 654 848). For busser til skisportssteder, besøg venligst hjemmesiden.

Biludlejning Grenoble Lufthavn

I lufthavnen er der flere biludlejningsfirmaer: Avis, Europcar, Hertz en National. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran terminalen. En tur til Grenoble koster cirka 55 euro. Du kan bestille en taxa her: tlf.: +33(0)648 606 113.

Lufthavnsparkering

Parkeringsfaciliteter ligger overfor terminalen. De første femten minutter er gratis. Op til 3 timers parkering koster 7 euro, op til 24 timer koster 13 euro og op til 11 dage koster 45 euro. Det er også muligt at købe en sæsonbillet til 3 måneder (175 euro) eller til et år (480 euro).