Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men i Montpellier er der stort udvalg af hoteller, herunder Holiday Inn (tlf.: +33(0)4 671 23232) og Sofitel (tlf.: +33(0)4 679 97272). For flere hoteller og for reservere online kan du gå til Booking.com. De har et bredt udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et rimeligt udvalg af butikker, restauranter og snackbarer i betragtning af dette er en forholdsvis lille lufthavn. Vær opmærksom på: Efter sikkerhedskontrollen er der ikke meget at byde på, så prøv at blive så længe du kan foran sikkerhedskontrollen!

Bagage

De generelle oplysningspunkter er også stedet, der tager sig af tabte og fundet genstande. Du kan ikke opbevare bagage i Montpellier Lufthavn.

Information

De generelle oplysningsskranker er i Central Hallen.

Forretning

Businesscenteret har mødelokaler for grupper fra 4-90 mennesker, lokalerne er udstyret med internetforbindelse, faciliteter til videokonferencer og overheadprojektor og catering er til rådighed. For yderligere oplysninger (tlf.: +33(0)467 208 660).

Faciliteter for handicappede

Lufthavnens bygninger er meget tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset elevatorer, toiletter og telefoner. På alle områder er der reserveret parkeringspladser til handicappede.

Andre servicer

For Førstehjælpsservicer kan du henvende dig til genereloplysningens skranke. Trådløst internet er tilgængeligt i terminalbygningen.