Services

Servicer

Hoteller

Følgende hoteller har direkte, komplementære pendulbusser til og fra lufthavnen: Holiday Inn Resort (tlf.: +33(0)4 9314 8000), Novotel Nice Aéroport Cap 3000 (tlf.: +33(0)4 9331 6115), Novotel Nice Arenas Aéroport (tlf.: +33(0)4 9321 2250) og Campanile Nice Côte d'Azur (tlf.: +33(0)4 9321 2020). Busserne standser ved “Navettes Hôtels”, uden for Ankomsthallen. For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet satser.

Butikker og restauranter

På den vigtigste lufthavn i Côte d'Azur, centrum af sofistikeret nydelse og glæde, er ikke nogen mangel på butikker, barer og restauranter. Desuden skal du betale en masse for at spise, drikke og andre artikler i de fleste butikker.

Bagage

Service Center tager sig af opbevaring af bagage og af tabte og fundne genstande (se: Information).

Information

I alle terminaler er der oplysningsskranker. I Terminal 1 findes både i Ankomsthallen og Afgangs Hall og i Terminal 2 er der kun én i Ankomsthallen. Det samme gælder også for turist informationsskranker.

Desuden findes der såkaldte Service Center, hvor en vifte af tjenester tilbydes: Bagageopbevaring, tabte og fundne genstande, rensning af tøj, levering eller afhentning af dokumenter, faxer, kopiering, osv. 

Forretning

Nice Lufthavn har en omfattende Business Center, (tlf.: +33(0)820 423 333). På første sal i Terminal 1 er der seks mødelokaler og en konferencesal med en kapacitet på 250 personer. Den store sal kan opdeles i to eller fire rum. På anden sal i Terminal 2 er der syv mødelokaler med et areal på 15 m² til 50 m². Du kan reservere disse rum på hjemmesiden gennem “Centre d'Affaires”.

For jævnlige brugere af Nice Lufthavn er der Club Lufthavn Premier program. For hver flyvning fra Nice Lufthavn optjener du point, der giver dig direkte og hurtige check-in, reserveret parkeringspladser eller rabatter i butikkerne. Du kan registrere dig online gratis.

Du kan flyve med en helikopter til den endelige destination fra Nice Lufthavn. Der er tre selskaber, der tilbyder disse tjenester. Yderligere oplysninger er tilgængelige på hjemmesiden.

Handicappe

Nice Lufthavn har fremragende faciliteter for handicappede personer: Kørestolsramper, tilpasset toiletter, elevatorer, telefoner og pengeautomater. Alle parkeringspladser har pladser forbeholdt handicappede.

For transport til og fra lufthavnen til handicappede, kan du kontakte Ulysse Transport (tlf.: +33(0)493 710 700).

Andre servicer

Du kan finde pengeautomater og vekslingskontorer overalt i lufthavnen. I Terminal 1 er der et posthus, et apotek og en rum for bøn. På første sal er der en vaccination centrum.

I den nye Terminal 2 er der offentlige computer terminaler med internet, og du kan også tilslutte din egen bærbar. Trådløst Internet (Wi-Fi) er til stede i hele lufthavnen. I Business Center i begge terminaler er der skiftende udstillinger.