Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Perpignan Lufthavn. Den nærmeste togstation er Perpignan selv.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 3 kilometer nord for Perpignan og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra lufthavnen forbinder D117 med betalingsvej A9 (der forbinder Toulouse og Montpellier med Barcelona i Spanien) og den parallelle vej D900, som fører til Perpignans centrum. Du kan også fortsætte ad D117 for at komme til byens centrum.

Umiddelbart efter flyankomster, kører en ShuttleDirect pendulbus til Perpignans centrum og det koster 4,50 euro.

Biludlejning Perpignan Lufthavn

For sådan en lille lufthavn er der mange biludlejningsfirmaer til stede i Perpignan Lufthavn. Der er ikke mindre end seks selskaber: Ada, Avis, Hertz, Europcar, National/Citer og Sixt. Skrankerne kan findes i nærheden af bagageudleveringsområdet. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer kan findes lige uden for Ankomsthallen. Alle taxaer er udstyret med et taxameter. For en tur til Perpignans centrum betaler du omkring 15 euro. Du kan bestille en taxa gennem +33 (0)4 6835 1515.

Lufthavnsparkering 

Parkering P1 kan rumme næsten 800 biler. De første 15 minutter kan du parkere gratis; den efterfølgende time koster 1,60 euro og derefter 0,60 euro pr. time. Parkering P2 er reserveret til udlejningsbiler. Kig efter skiltet ‘Park Louers’. Du kan nemt overse denne afkørsel, men ingen bekymringer: kør forbi terminalen og så vend tilbage.