Services

Service

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Det nærmeste hotel er Novotel Eindhoven Lufthavn (2 km, tlf.: +31(0)40 252 6575). For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med store internetsatser.

Butikker og restauranter

Der er en butik i terminalen med forskellige artikler (Shop & Fly). Restauranten Belvedair har forskellige virksomheder: En snackbar i stueetagen i Afgangshallen og et omfattende sortiment på første niveau, der består af en selvbetjeningsservice og en á la carte restaurant.

Bagage

Der er bagagevogne i Eindhoven Lufthavn, men du skal betale et depositum for en eller to euro. Der er bagagebokse i Afgangshallen. Informationsskranker er hvor du skal henvende dig for tabte og fundne genstande. 

Information

Der er en informationsskranke (tlf.: +31(0)40 291 9818) i Central Hall for forespørgsler om fly, muligheder for mellemlanding, offentlig transport og hoteller. Der kan du også købe frimærker, telefonkort, aviser og forskellige gaveartikler. 

Forretning

Et Business Center er på første plan, hvor du kan bruge flere forretningsservices (telefon, fax, kopiering, computere). Der er kontorer og mødelokaler til leje. Desuden er der en lounge navngivet Business Rum med forbindelse til bærbare computere.

Handicappede

De fleste faciliteter findes på stueetagen med undtagelse af restauranten i Business Center. Disse er tilgængelige med en tilpasset elevator. Der er også tilpasset toiletter og kørestolsramper. Kørestole findes på Eindhoven Håndtering (tlf.: +31(0)40 251 6142).

Der er steder i parkeringsområde P1 reserveret til handicappede. Du betaler et beløb svarende til området P4.

Andre service

Der er pengeautomater og Trådløst Internet til stede i terminalen. Der er en medicinsk kontor (Rejselæge) på første niveau, hvor du kan blandt andre ting blive vaccineret. Dette er også Førstehjælpsstationen, som du kan ringe til gennem serviceskranken.