Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med Cork Lufthavn. Togene kører til alle vigtige destinationer i Irland fra Kent Station i Cork, det er også den vigtigste station for byens tog i Cork.

Bil og bus

Lufthavnen ligger seks kilometer syd for centrummet af Cork for enden af motorvejen N27. Motorvejen går videre mod syd ved vejen R600 til Kinsale.

Hver halve time afgår en Skylink pendulbus til Cork, denne bus kører til alle de store hoteller. Der er også bybusser, der kører fra lufthavnen til Cork med en rejsetid på omkring 25 minutter.

Biludlejning - Cork Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde skranker for forskellige biludlejningsselskaber, herunder: Avis, Budget, Hertz, Europcar, Irish Car Rentals, Alamo, National og Thrifty. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder uden for Ankomsthallen. En tur til centrummet af Cork koster omkring €15.00.

Lufthavnsparkering

Lige ved siden af den nye terminal er der en p-plads for korttidsparkering: 1 timer koster €2.00 og 6 timer koster €7.50. Der er to parkeringspladser for langtidsparkering: 3 dage koster €17.00 og 15 dage koster €60.00. Du bliver ført til en gratis parkeringsplads ved hjælp af elektroniske opslagstavler. Regelmæssige brugere af parkeringsfaciliteter i Cork Lufthavn er berettiget til nedsatte priser.