Transport

Lokal transport

Tog

Dublin Lufthavn har ingen togforbindelse. Der er fremskredne planer om at forbinde lufthavnen til Dublin med metroforbindelsen. Hvis du ønsker at rejse med tog kan du tage bus 748 fra Dublin Bus til Heuston og Connolly stationer.

Bil og bus

Lufthavnen er meget let tilgængelig. Den ligger ved siden af motorvej M1 og afkørsel er på ringvejen i Dublin (M50).

Der er mange busforbindelser mellem Dublin Lufthavn og forskellige destinationer i Irland. AirCoach og Dublin Bus har linjer til Dublin for henholdsvis €7.00 og €5.00. AirCoach kører til destinationer længere mod syd og nord. Bus Eireann opretholder en hurtig service mellem Dublin og Belfast, som også stopper ved lufthavnen. JJ Kavanagh har busforbindelser til syd og Citylink er busselskabet, der kører til destinationer i vest. Busserne afgår fra stoppesteder tæt på afgangen fra Ankomsthallen.

Biludlejning - Dublin Lufthavn

Biludlejningsselskaber i Dublin Lufthavn er: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Murrays og National. Du kan leje en bil på stedet med disse virksomheder, men der er også et betydeligt antal skranker for virksomheder, hvor du kan reservere på forhånd: Argus, Atlas, Dan Dooley, Hamills, Malone, Sixt og Thrifty. Du kan reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere biludlejningsselskaber i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen. Taxaerne har taxametre, men de er kun brugt til destinationer til den såkaldte Dublin City Taxi Metered Area. Bortset fra, at du skal forhandle prisen på forhånd, koster en tur til centrum af Dublin cirka €20.00, men der kan være et ekstra gebyr for bagage. Der er også et ekstra tillæg for aften- og weekendkørsel.

Luksusbil med chauffør kan reserveres med ECL (tlf.: +353(0)1 842 0249).

Lufthavnsparkering

Passagerer kan sættes af ved området foran Afgangshallen, men dette er kun for at sætte passagererne af. Vejen ved Ankomsthallen tillader ikke private køretøjer. Ubemandede køretøjer vil blive trukket væk.

Et parkeringshus til korttidsparkering ligger overfor terminalen, mindstepris er €1.50 for en halv time til €30.00 per dag. Området for langtidsparkering ligger på den østlige side af lufthaven. Prisen er €8.50 per dag. Der er en pendulbus fra parkeringspladsen til terminalen. For yderligere information om parkering i Dublin Lufthavn (tlf.: +353(0)1 814 4828).

For den travle forretningsrejsende, der regelmæssigt bruger Dublin Lufthavn, findes der Collinstown Executive Car Parking Service, hvor du aflæsser foran terminalen og en chauffør vil parkere din bil, prisen er €5,000 per år (tlf.: +353 (0)1 814 4895).