Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. En bus kører til centrummet af Brindisi. Togene kører til steder som Lecce og Bari fra togstationen ved Via Bastioni Carlo V.

Bil og bus

Lufthavnen ligger lige ved Brindisi, langs SS16/SS379. Ruten til byen er tydeligt angivet. Lecce ligger længere mod syd, fra Brindisi følger du SS613, det er 45 kilometer og rejsetiden er omkring 40 minutter.

En lokal bus kører mellem lufthavnen og centrummet af Brindisi i forbindelse med ankommende og afgående fly, rejsetiden er omkring 30 minutter og en billet koster €3.00. Der er regelmæssig bus, der kører til Lecce og rejsetiden er omkring 45 minutter.

Biludlejning - Brindisi Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde skranker for biludlejningsselskaber: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt og Thrifty. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder uden for Ankomsthallen (tlf.: +39(0)831 597901). Vær opmærksomt på, at chaufføren tænder for taxameteret eller blive enige om en klar aftale om prisen inden du stigen ind.

Lufthavnsparkering

Der er en parkeringsplads lige foran terminalen. Der er forskellige områder for korttidsparkering og langtidsparkering. Priserne er: Op til to 2 timer €1.80, op til 8 timer €4.70, op til 24 timer €10.00, op til den tredje dag €10.00 per dag, fra fjerde til syvende dag €8.00 per dag og så €4.80 per dag.