Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte togforbindelse til lufthavnen. Men der er en regelmæssig busforbindelse til Cagliari (se nedenfor). Cagliaris busstation ligger ved siden af banegården.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 6 kilometer fra Cagliaris centrum, på den dobbelte kørebane S130. Tag frakørslen til Via del Trasvolatori.

Bussen fra lufthavnen til Cagliaris centrum afgår hver 30 minutter. For at komme til Piazza Matteotti tager det 15 minutter og koster mindre end én euro. Boghandleren i stueetagen sælger busbilletter. For mere information, besøg venligst busselskabets hjemmeside (tlf.: +39 (0)70 4098327).

Biludlejning Cagliari Lufthavn

Biludlejningsselskaber ligger i stueetagen (AutoEuropa, EasyCar, Sardinya, Eurorent, MidaRent, Pinna, Matta, Ruvioli, Pintauro, A.M. Service, Dollar Thrifty-Italy by Car og Budget). Du kan også foretage en reservation på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer holder uden for ankomsthallen. En tur til Cagliaris centrum koster omkring 10 euro. Du kan også bestille en taxa, for eksempel med Radiotaxi (tlf.: + 39(0)70 400 101).

Lufthavnsparkering

Lufthavnen har 1700 parkeringspladser. Der er et par gratis pladser til at sætte passagerer af og samle dem op. Ud over det, er der flere parkeringspladsmuligheder: Land Side Car Park for korttidsparkering (18 euro for en dag) og en multi-etagers parkeringshus for langtidsparkering (9 per dag).