Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte tog til lufthavnen. Den nærmeste store togstation ligger i Trapani. Der er busser til Trapani (se nedenfor). For mere information, besøg venligst den italienske jernbane hjemmeside.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 15 kilometer syd for Trapanis centrum, og omkring 90 kilometer fra Palermo. Det er i nærheden af motorvejen A29 til Palermo. Trapani kan nås gennem SP21 eller SS115.

Der er et busstoppested foran terminalen. Der er busser til Trapani, Marsala, Palermo, Mazara del Vallo, Castelvetrano, Erice, Spiacca og Agrigento. Terravision driver en pendulbus fra lufthavnen til Palermo (12 euro), og andre sicilianske byer. 

Biludlejning Trapani Lufthavn

Der er adskillige biludlejningsfirmaer i lufthavnen: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Nolomania og Sixt. Du kan også bestille en udlejningsbil på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner priserne på adskillige biludlejningsfirmaer samtidig.

Taxa

Taxaer holder foran terminalen. En tur med taxa til Trapani koster omkring 30 euro.

Lufthavnsparkering

Der er to parkeringspladser for korttidsparkering og langtidsparkering med i alt 563 parkeringspladser. Langtidsparkering koster 26 euro for de første 4 dage, og efter det, koster 5 euro ekstra om dagen. Korttidsparkering koster 5 euro per 2 timer, 20 euro per 24 timer og 4 dage koster 50 euro.