Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. De nærmeste hoteller er i Ronchi dei Legionari - 3 kilometer og i Monfalcone - 5 kilometer, såsom Doge Inn Airport Hotel (tlf.: +39(0)481 779401). For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et begrænset udvalg af mad- og drikkesteder i terminalen. Der er to snackbarer og en restaurant. Der er en rimelig shopping område med navnet ‘La Plazetta’.

Bagage

Der er en skranke for tabte og fundet genstande ved bagagebåndet (tlf.: +39(0)481 773227). Du kan ikke opbevare bagage i lufthavnen.

Information

Der er en serviceskranke i Ankomsthallen, som også er tilgængelig gennem det almindelige telefonnummer. Derudover er der er vindue fra Turistkontoret, hvor du kan blandt andet få oplysninger om offentlig transport.

Forretning

FVG Kortindehavere (Blå eller Guld) kan bruge VIP Lounge gratis. Der er også to mødelokaler. Information gennem (tlf.: +39(0)481 773224).

Faciliteter for handicappede

Der er reserveret parkeringspladser for handicappede. Lufthavnen har også tilpasset toiletter og telefoner. Du kan kontakte den generelle serviceskranke for hjælp.

Andre servicer

Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater, der er også et postkontor. Trådløst internet er tilgængeligt på hele terminalen og der er også computere med internetforbindelse i Ankomsthallen. Førstehjælp (tlf.: +39(0)481 474590) er tilgængelig gennem den almindelige serviceskranken.