Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte togforbindelse fra Dubrovnik Lufthavn. Den nærmeste togstation er Ploče, som er let tilgængeligt med bus. For mere information, besøg venligst den kroatiske jernbanens hjemmeside.

Bil og bus

Lufthavnen ligger på E65, cirka 24 kilometer sydøst for Dubrovniks centrum.

Der er en lufthavns pendulservice (Atlas) mellem lufthavnen og Dubrovniks busstation. En billet koster HRK 35. Der er også regelmæssige bybusser til og fra lufthavnen. Bussen er den billigste måde at komme til lufthavnen.

Biludlejning Dubrovnik Cilipi Lufthavn

Der er adskillige biludlejningsfirmaer (Auto Europa, EasyCar, Economy Car, Sixt, Herzt og Holiday auto's) på ankomsthallen. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner flere biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran terminalen. En tur til Dubrovnik koster omkring HRK 250, og tager en halv time. Du kan bestille en taxa online (tlf.: +385(0)98 725 769).

Lufthavnsparkering

Lufthavnen har 200 parkeringspladser, både til kort- og langtidsparkering. De første 15 minutter er gratis, og efter det er prisen for det mindste HRK 5 per 2 timer.