Transport

Lokal transport

Tog

Der er endnu ingen togforbindelse til Riga Lufthavn, men planerne er blevet udviklet til at bygge en. Det vides endnu ikke, om det vil være en højhastighedsletbane-forbindelse eller en 'normal' togforbindelse. 

Bil og bus

Riga Lufthavn ligger 10 kilometer vest for den lettiske hovedstad og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Rigas centrum krydser du en af de broer, der krydser den Vestlige Dvina (på lettisk: Daugava). Alle disse veje fører til A10 (E22), der løber forbi lufthavnen. Frakørslen til lufthavnen (P133) er tydeligt skiltet.

Bus 22 forbinder lufthavnen med Rigas bycentrum. Minibusser, Airport Express, kører også til og fra den lettiske hovedstad. Hertil kommer, at langdistancebusser kører fra lufthavnen til nabolande, herunder Estland, Rusland og Polen.

Biludlejning Riga Lufthavn

I Ankomsthallen C kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Fem udlejningsfirmaer er til stede i Riga Lufthavn: Auto5, Avis, Budget, Europcar og Sixt. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer, som alle er udstyret med et taxameter, kan findes uden for Ankomsthallen. Startprisen er 1,50 lat (den lettiske valuta, som vil blive erstattet af euroen i 2012; 1 euro = 0,70 lat). Der debiteres 0,50 lat pr. kilometer. For en tur til Rigas centrum, betaler du omkring 10,00 lat.

Lufthavnsparkering 

Der er tre parkeringspladser tæt på terminalen. P1 og P2 er til korttidsparkering; P3 er til langtidsparkering. Fra det sidstnævnte sted kører pendulbusser frem og tilbage til terminalen.